masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Öljyä laineille

leave a comment »

Kosteuttavat hoidot ja tehoaineet hiuksille tulevat juuri nyt tarpeeseen, kun pipon alla muhii parin kilowatin edestä sähköä…

Sain Davinesin OI Oil Absolute Beautifying Potion -hiusöljyn ilmaiseksi testiin muutama viikko sitten. Davinesin mukaan ”Roucou-öljyllä rikastettu OI-hiusöljy tekee hiuksista erityisen pehmeät ja kiiltävät, helposti selvitettävät ja sileät”.

Olen käyttänyt tätä hiustenpesun jälkeen ennen föönausta antamaan lisää kosteutta, mutta myös hiusten latvoihin hiustenlaiton päätteeksi sähköisyyttä estämään. Ja nyt, kun kiharran hiukseni lähes päivittäin, lisäkosteutus on paikallaan.

Öljy on kevyt, eikä se tunnu hiuksissa rasvaisena. Selvittävä vaikutus on ilmeinen, jo ihan pienellä määrällä kamman saa sujahtamaan hiusten läpi raastamatta. Toinen tippa öljyä latvoihin riittää pitämään sähköisyyden maltillisissa mitoissa.

Tuoksu on melko mausteinen, mutta se haihtuu nopeasti. Kuten kuvasta näkyy, on tuote myös erittäin riittoisaa. Pari kevyttä pumppausta riittää puolipitkiin hiuksiini päivittäin laitettuna. Davinesin pakkaukset ovat todella kauniita, näistä voisi moni brändi ottaa mallia.

Suositushinta: 32 euroa

Roucou-öljy: Amazonilta peräisin oleva Roucou, joka tunnetaan myös Annatto -nimellä, sisältää jopa 100 kertaa enemmän beetakaroteiineja kuin porkkana. Beetakarotiineilla on korjaava vaikutus hiuksiin, se stimuloi melaniinin tuotantoa ja vähentää vaurioiden muodostumista solutasolla ja ehkäisee ikääntymistä sekä säilyttää hiusten ja ihon kimmoisuuden. Sisältää runsaasti ellagiinihappoa, joka tunnetaan vahvana antioksidanttina. Roucou-öljy on Reilun kaupan tuote.

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: