masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Hiuskuiskaaja

with 5 comments

Olen täysin hurahtanut uuteen hiusrautaani! Toinen puoli suoristaa, ja toinen puoli kihartaa. Kyseessä on Babyliss i curl pro 230.

Raudassa on siis kaksi eri puolta, joista toinen on perinteinen suoristusrauta, ja toinen pyöreä kiharrinosa. En tee juuri mitään raudan suorituspuolella, mutta kiharran nykyään hiukseni melkein joka päivä. Ja nämä kiharat pysyvät, kunhan ei ihan kaatosateeseen joudu. Enkä käytä tujuja muotoilutuotteita: lämpösuoja riittää, ja tietenkin hiuslakka kiharan kiinnittämiseksi. Jos en tee kiharaa koko hiuksen pituudelle, niin taivutan ainakin latvat, antaa kummasti ilmettä ihan perusponinhännälle.

Eikä ollut kuulkaa edes kallis, noin 80 euroa Stockmannilla. Verrattuna GHD-rautoihin, joista joutuu maksamaan lähes 200 euroa, niin tällä todella saa vastinetta rahoilleen! Ja, koska Babylissin raudan toinen puoli on erikseen suunniteltu kihartamiseen, ei sitä tarvitse vääntää ja kääntää kuten tavallisia suoristusrautoja.  Sopii meille motorisesti rajoitteisille…

Löysin hyvän videon, josta näkee, miten helppoa kiharan teko on. Rauta toimii elävässäkin elämässä juuri näin näppärästi.

5 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kivalta näyttää. Varsinkin tuo poninhäntä on oikein kaunis. Minä aina kuumeisesti suoristan luonnonkiharaa tukkaani…

  Tykkää

  Nina

  12.1.2012 at 19:35

  • Ai sä olet niitä onnellisia, joilla on kiharat omasta takaa.. *huokaus* Mutta näinhän se menee, aina sitä kaipaa sitä, mitä itsellä ei ole.

   Tykkää

   riitta

   13.1.2012 at 08:48

 2. Kauniit kiharat. Huolimatta luonnontaipuisuudestani, mikään kihara ei pysy minulla ollenkaan, joten tyydyn kadehtimaan kaunista poninhäntääsi.

  Tykkää

  suolaajahunajaa

  13.1.2012 at 21:31

  • Melkein rohkenen vakuuttaa, että tämä saa pysyvät kiharat hiukseen kuin hiukseen! Vain kerran kiharat ovat lässähtäneet, ja silloinkin juutuin kaatosateeseen.

   Tykkää

   riitta

   14.1.2012 at 09:59

 3. […] mutta myös hiusten latvoihin hiustenlaiton päätteeksi sähköisyyttä estämään. Ja nyt, kun kiharran hiukseni lähes päivittäin, lisäkosteutus on […]

  Tykkää


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: