masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Dui-hoidon taikaa

with 9 comments

Iho päätti alkaa taas kenkuksi, joten varasin ajan Dui-hoitoon.

Olen kirjoittanut aiemminkin tästä tehokkaasta hoidosta, yleisemmin täällä ja itse hoitotilanteesta täällä. Silti minun on pakko kehua vielä kerran, miten uskomattoman tehokas hoito tämä on!

Vaikka en varsinaisesti sanoisi kärsiväni aknesta, niin yhdistelmä pintakuivaa ja rasvaista ihoa nostattaa aika ajoin melkoisia paukamia naamaan, etenkin vasempaan poskeen, leukaan ja hiusrajaan. Paukamat ovat isoja ja kipeitä, enkä saa niitä kotikonstein pois. Tiedän myös vanhastaan, että kiire pahentaa asiaa.

Dui on kyllä ehdottomasti oudoin (hyvällä tavalla), mystisin mutta tehokkain kosmetologihoito, jossa olen kuunaan käynyt. Ainoa muita hoitoja muistuttava vaihe hoidossa on naamio, muuten Dui liikkuu ihan omissa sfääreissään. Mutta: paukamat lähtivät saman tein, ihohuokoset pienenivät silmissä ja iho tuntuu puhtaalta ja pehmeältä. Ostin mukaan Bionin Bacteriostat Cleanser –puhdistusgeelin hoitajan suosituksesta. Pitäisi puhdistaa tehokkaasti ja vähentää paikallista bakteerikasvua. Parin käyttökerran jälkeen tuntuu hyvältä, toivottavasti saan tällä pidettyä ihon kuosissa.

Hoidon jälkeen (Dui-hoitola sijaitsee Helsingissä Helenankadulla) kävelin Aleksanterinkatua pitkin kohti parkkihallia, ja äkkäsin Café Engelin ikkunassa ihanan jouluisen ja tunnelmallisen installaation. Joulu tulee, mahtavaa!

Written by riitta

21.11.2011 klo 06:22

9 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mulla on noita samoja iho-ongelmia, vähän olen saanut helpotusta mm. sinkistä, mutta ongelmat jatkuvat. Tuosta kertomastasi hoidosta en ole koskaan kuullutkaan, mutta jos siitä on apua, otan vinkistä vaarin, ehdottomasti.

    Tykkää

    Nina

    21.11.2011 at 08:20

    • Mulle siitä on ollut iso apu, ja tykkään erityisesti siitä, että hoito näkyy iholla heti. Viimeksikin hoitaja nappasi ”noin vain” ainakin viisi isoa pattia pois, eivätkä ole tulleet takaisin eikä jäänyt arpea. Sinkkiä olen meinannut kokeilla monta kertaa, hyvä kuin muistutit.

      Tykkää

      riitta

      21.11.2011 at 09:11

  2. Minullakin finnit tulevat yleensä aina samaan paikkaan: oikean suupielen alle. Siellä ilmeisesti muhii jotain The Blob -tyylistä…

    Tykkää

    Pandice

    21.11.2011 at 08:57

    • Nimenomaan, ei uskalla edes ajatella, mitä siellä pinnan alla kuplii… 😀 Ollaan kuitenkin kiitollisia, että meillä nousee finnit leukaan, entisellä työkaverilla tuli aina ihan keskelle otsaa hervoton sarvi. Jos meinasi katsoa häntä silmiin, näki auttamatta myös finnin. 😀

      Tykkää

      riitta

      21.11.2011 at 09:14

  3. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Luin myös aikaisemmat kuvauksesi ja kokemuksesi.. Onko tuonne hoitolaan miten helppo saada aikoja? Siis, jos nyt lähtee kyselemään vapaita aikoja niin meneekö helmikuulle..;)? Kertoisitko lisää heidän tuotteistaan? Hinta/laatu, kokemukset, jne.?

    Tykkää

    Piaf

    21.11.2011 at 21:40

    • Mä olen aina saanut ajan viikon päähän, eli en usko, että on kuukausien jonoja. Tosin viimeksi menin keskellä päivää, mikä tietysti nopeuttaa prosessia. Hinta on pk-seudun hoitoloiden kärkipäässä, mutta hinta-laatusuhde taasen on erinomainen. Muualla saattaa päästä halvemalla, mutta tulokset eivät ole yhtä hyviä. Edellisen kerran maksoin tunnin hoidosta 99 euroa (arkiaamu, aamuajat ovat halvempia), ja nyt maksoin 150 euroa (klo 12, kasvojen ja erillinen silmänympärysten käsittely sekä tuo mainitsemani puhdistustuote maksoi 32 euroa). Olen ollut ällistynyt siitä, miten nopeasti hoito vaikuttaa ihoon, ja miten paljon sileämpänä hoitolasta tulee ulos. Iho tuntuu hoidon jälkeen kireältä (mutta ei siis kuivalta), mikä johtunee siitä, että hoidolla on ihohuokosia supistava vaikutus. Itse hoitoa on vaikea kuvailla, mutta se tuntuu öbaut samalta, kuin jos ison koon metallipuikoilla hivelee kasvoja varovasti. Ei satu, ei kihelmöi/kuumota eikä kutita. En sanoisi tätä ”hemmotteluhoidoksi” (vrt. esim. intialaiseen päähierontaan), vaan enemmänkin tehokkaaksi täsmähoidoksi.

      Tykkää

      riitta

      21.11.2011 at 21:58

  4. Piti vielä sanomani, että hoidon alkuvaiheessa hoitaja veteli melko voimakkaasti ongelmakohtia rullalla, mutta sekään ei sattunut. Olen joskus erehtynyt menemään mekaaniseen ihonpuhdistukseen, ja menisin kyllä mieluummin mammografia-gynekologi-hammaskiven poisto -yhdistelmähoitoon, kuin uudestaan komedoraudalla kaiveltavaksi…

    Tykkää

    riitta

    21.11.2011 at 22:03

  5. […] (käyttökokemuksia voit käydä lukemassa täältä, Dui-hoitolan löydät puolestaan tämän linkin takaa) auttoivat pahimman vaiheen yli, mikä […]

    Tykkää

  6. […] taas kuukausi sitten puhdistuttamassa ihoni Dui-hoidossa, ja olen siitä asti saanut nauttia normaalista ihosta – yksi näppylä nousi leukaperiin ja […]

    Tykkää


I live for comments!