masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Sananen jos toinenkin meikinpohjustustuotteista

with 4 comments

Olen viime viikkoina testannut kolmen eri valmistajan meikinpohjustustuotetta, joten tässä hieman vertailua. Tästä on kenties apua näin juhlasesongin alla.

Meikinpohjustustuotteet (tai primerit) ovat lähes kaikki samansisältöisiä: silikonia, silikonia ja silikonia. Eikä ihme, sillä niiden tehtävähän on silottaa iho, ja muodostaa meikkipohjalle pitävä alusta. Jos joku ei ole koskaan moista kokeillut, niin tuote tulee koko kasvoille, ja se levitetään kasvovoiteen jälkeen meikkipohjan alle.

Itse käytin ennen primeria lähinnä juhlissa, tai silloin, kun naaman piti säilyä siistinä aamusta työpäivän kautta iltatilaisuuteen. Mutta kuten poskipunasta aikoinaan, primerista on nyt tullut jokapäiväinen kaveri loistavien tulosten vuoksi. Meikkipohja, oli se sitten meikkivoide tai –puuteri, on helpompi levittää liukkaalle alustalle, ja se pysyy siistinä ilman jatkuvaa korjailua. Puuteriakin tarvitsee vähemmän, joten lopputulos on luonnollisempi. Etenkään silmämeikkiä on lähes mahdoton saada pysymään siististi ilman pohjustamista, ainakaan helposti rasvoittuvilla luomillani.

Olen kokeillut kolmea eri pohjustustuotetta: Inglotin, bellápierren ja Smashboxin.

Inglot: kiinnittää meikin parhaiten
Inglotin tuotteesta sain pari näytettä ihanalta kaverilta, joka liikkeessä käydessään oli pyytänyt blogaajakaverille näytteitä, kiitos Anna! Inglotin alusvoide on testaamistani kaikkein paksuin, mutta se myös toimii ihollani kaikkein parhaiten.

Smashbox: kevyin levitettävä
Smashboxin primer on kolmikosta kaikkein kevyin, ja se on myös helpoin levittää. Kenties juuri keveydestä johtuen se ei pidä meikkiä yhtä hyvin paikoillaan kuin muut. Pumppupulloa on helppo käyttää.

bellápierre: hyvää keskikastia
Tästä ei oikein ole juuta eikä jaata sanottavana. Toimii ihan kivasti kasvoilla, paitsi ei luomilla – toisin kuin kaksi edellistä.

Yksikään tuote ei tuoksu, ja ne ovat samoin kaikki värittömiä. Annostelussa kannattaa olla varovainen, nuppineulan pään kokoinen pisara riittää koko kasvoille.

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tämä on tuote, johon olen jäänyt koukkuun, vaikkei ympäristö sitä huomaakaan! Mulle tästä on tullut päivittäistuote. Harmittelen vaan pakkauskoon pienuutta. Juuri eilen ostin toistamiseen L´Orealin vastaavan ja sitä ennen olen kokeillut Lumenen tuotetta. Täytyy kokeilla näitäkin, jotta sais käsityksen mikä toimii parhaiten mun iholla.

  Tykkää

  Minkku

  17.11.2011 at 14:31

  • Niin totta! Muut ei näe, mutta itse kokee eron just meikkaamisen helpottumisena ja meikin kestävyytenä. Kokeile vaikka tuota Inglotia seuraavaksi, on mun ehdoton suosikki näistä esittelemistäni.

   Tykkää

   riitta

   17.11.2011 at 14:50

 2. Suosittelen kokeilemaan M.A.C:in primeria. Pitäisi taas muistaa ottaa päivittäiskäyttöön, mutta on hyvä.

  Tykkää

  suolaajahunajaa

  18.11.2011 at 19:50

  • Kiitos, laitetaan korvan taakse. Nyt kun primeria käyttää päivittäin, ihmettelee, miten on pärjännyt ilman! Samoin kävi mulle aikoinaan poskipunan kanssa…

   Tykkää

   riitta

   18.11.2011 at 20:18


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: