masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Sunnuntaileppostelua

with 4 comments

Kävimme eilen etsimässä geokätköjä kahdessakin paikassa. Toinen niistä sijaitsi Seurasaaressa, jossa kävimme samalla katsomassa Kalevalakehtoa.

Rakennuksen isä on arkkitehti Travis Price. Hän suunnitteli ja rakensi, yhdessä suomalaisten ja amerikkalaisten arkkitehtiopiskelijoiden kanssa, Kalevalakehdon vuonna 2010.

Kalevalakehto-installaatio on tarkoitettu hiljentymiseen ja rauhoittumiseen. Tilaa myös vuokrataan esimerkiksi yritysten käyttöön.

Maisemat ainakin ovat upeat, suoraan merelle. Rakennelma sijaitsee Seurasaaren kärjessä, ja vaikka se on ihan polun varrella, on se hyvin puiden suojassa. Tila ei tosiaankaan ole iso, mutta kyllä tuolla (kesällä) voisi muutaman hengen ideointipalaverin viettää. Sanon kesällä, sillä rakennuksessa ei ole lämmitystä eikä sähköjä…

Mökki tuoksuu vielä ihanasti puulle, tuli hirveä hinku puusaunaan!

Written by riitta

7.11.2011 klo 06:51

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Seurasaari on tuttu paikka, mutta sen verran on aikaa mennyt viime käynnistä, että Kalevalakehtoa ei ole nähnyt. Pitäisikin lähteä taas syksyiselle kävelylle.

  Tykkää

  Nina

  7.11.2011 at 08:01

  • Kalevalakehto sijaitsee vielä kivasti saaren vastakkaisessa kärjessä (siis sillalta katsottuna), että tulee kuin itsestään kierrettyä koko saari, kun sitä lähtee etsimään.

   Ja jos menet, niin ota pähkinöitä mukaan! Seurasaaren oravat ovat nimittäin niin kesyjä, että tulevat ottamaan ruokaa ihan kädestä, Meillä ei ollut mitään mukana, ja sekös harmitt, olisin NIIIIIn halunnut tehdä syvempää tuttavuutta liuhuhäntien kanssa… 😀

   Tykkää

   riitta

   7.11.2011 at 08:33

 2. Minäkään en ole ehtinyt sinne vielä. Hyvä vinkki viikonlopuksi, kiitos!

  Tykkää

  suolaajahunajaa

  9.11.2011 at 14:16

  • Jos on tarpeeksi lämmin, niin ottakaa eväät mukaan, Kalevalakehto on ihan rannassa kalloiden kupeessa, siinä voi hyvin ihailla maisemia samalla kun syö. Ja muista pähkinät! 😀 Siis jos haluat tehdä lähempää tuttavuutta oravien kanssa.

   Tykkää

   riitta

   9.11.2011 at 14:19


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: