masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Lähimmäisenrakkautta

with one comment

Pesin pitkästä aikaa läjän käsipesua vaativia vaatteita. ja samassa puuskassa päätin antaa laukuillenikin hellää hoivaa.

Ostin Stockmannilta (näitä saanee muualtakin) paketillisen Methodin Leather Love Wipes–puhdistusliinoja, joilla voi puhdistaa nahkalaukkuja ja -vaatteita sekä ilmeisesti jopa nahkahuonekaluja. Liinat, vaikka ovatkin kertakäyttöisiä, voi kierrättää bioroskien joukossa. Hintaa en enää valitettavasti muista, mutta 20 euroa enempää en usko näiden maksaneen. Paketissa on 30 liinaa, ja minä putsasin aina yhdellä liinalla kaksi laukkua.

Kävin läpi kaikki nahkalaukkuni, mm. ihanan Célineni, joka pääsee taas käyttöön kesätauon jälkeen. Miellän tämän nimittäin syys-talvikauden laukuksi, ehkäpä siksi, että sen muoto on salkkumainen ja se siten muistuttaa koulujen ja töiden alkamisesta. Liinat tekivät hyvää jälkeä, ja nyt laukut suorastaan kiiltävät puhtaudesta. Ja tietenkin, onhan nahkaa hyvä huoltaa säännöllisesti, muutenkin kuin tahranpoistomielessä.

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] kannattaa puhdistaa (nahkalaukut tykkäävät tästä) ja palauttaa ne muotoonsa, ennen kuin niitä laittaa yhtään minnekään. Teen pieniä […]

    Tykkää


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: