masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Oliv’ by La Clarée kirkastava kuorintanaamio

with 3 comments

Ostin taannoin uutta luonnonkosmetiikkaa kokeiltavaksi. Tavallisesti käyttämäni kuorintavoide ja naamio olivat molemmat loppu, mutta tämä tuote tekee molempien virkaa.

Naamio on minulle ensikosketus sarjaan, mutta Oliv’-tuotteet ovat saaneet paljon kehuja muissa blogeissa ja lehdissä.

Tuotelupaus sanoo seuraavaa: ”Tämä naamio imee itseensä ihon toksiineja ja kuorii kuolleet solut hellästi pois. Sen pehmeys ja heleys palautuvat.” Naamiota pitäisi käyttää 1-2 kertaa viikossa.

Kolme ensin mainittua vaikuttavaa ainesosaa ovat valkosavi, oliivipuunlehtiuute ja aloe vera –mehu. Valkosaven puhdistava ja pintaverenkiertoa edistävä vaikutus kieltämättä tuntuu iholla, iho jää mukavan lämpimäksi. Oliivipuunlehtiuute ja aloe vera puolestaan tehokosteuttavat ihoa. Hieman petyin siihen, että tuote on ihan sileä, eli siinä ei ole kuorintavoiteelle tyypillisiä rakeita. No, naamio kyllä pehmensi ja sai leuan puskemaan ulos epäpuhtauksia, joten ei valittamista.

Sarjaa tuo maahan Ekovista, ja sitä on saatavilla mm. Stockmannilla. Tarkkaa hintaa en valitettavasti saanut jäämään muistiin, mutta haarukka on 20-25 euroa (75 ml:n tuubi). Eli ei kallis, ottaen huomioon, että naamiota käytetään kerran viikossa, joten siitä riittää iloa pidempään kuin esim. puhdistustuotteesta.

Written by riitta

16.9.2011 klo 08:36

3 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kiitos vinkistä, täytyy pitää merkki mielessä. Naamiot ovat kyllä rentouttavia ja ihania. Minä pyrin mahdollisuuksien mukaan käyttämään luonnonkosmetiikka, mutta joskus itselle sopivien tuotteiden löytäminen on hieman haasteellista. Stockmannilla on kyllä tällä hetkellä kohtalainen valikoima.

  Tykkää

  Nina

  16.9.2011 at 09:47

  • Stockalta tosiaan saa jo aika hyvin luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteita myös. En ole koskaan vierailut Ruohonjuuressa tms., sieltäkin voisi varmasti tehdä hyviä löytöjä.

   Tykkää

   riitta

   17.9.2011 at 15:21

   • Minä käyn säännöllisesti Ruohonjuuressa, sieltäkin löytyy kaikkea ihanaa. Kannattaa käydä katsomassa.

    Tykkää

    Nina

    17.9.2011 at 18:47


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: