masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Going bald?

leave a comment »

Muistatte ehkä, että olen voivotellut ohuita ja alati hupenevia hiuksiani, mm. tässä kirjoituksessa. Ongelmaan on onneksi löytynyt ratkaisu.

Valitin SIM Finlandin edustajalle muutama kuukausi sitten he*vetillistä hiustenlähtöä, joka alkoi pikkukundin syntymän jälkeen. Pistin sen silloin hormonitoiminnan myllerryksen piikkiin, joka kyllä tasaantuisi aikanaan. No, siinä vaiheessa kun ”vauva” oli täyttämässä kuusi, tajusin, että hiuksia lähtee yhä normaalia enemmän (luin jostain, että 100 hiusta päivässä on vielä ok, se on luontaista uudistumista).

Tarinalla on kuitenkin onnellinen loppu. Sain SIMiltä kokonaisen patteriston SIM System 4 –ja Bio Botanical –hiustenhoitotuotteita kokeiluun, mm. shampoon, hoitoaineita ja seerumin (tarkka tuoteluettelo kirjoituksen lopussa, jos haluatte ottaa sieltä vinkkejä). Ihan ensiksi huomasin, että päänahka ei enää kutissut lainkaan, ja hiuksia lähti harjan mukana vähemmän. Olin onnellinen jo tuosta, mutta käydessäni Argan Care –hoidossa näin omin silmin, miten tuotteet olivat vaikuttaneet. Kerroin nimittäin hoitoa tekevälle kampaajalle hiusongelmastani, ja hän ryhtyi tutkimaan päänahkaani. Ei olleet kyyneleet kaukana, kun hän näytti, miten pidempien hiusten alla oli KOKO päänahan alueella uutta, lyhyempää hiusta kasvamassa! Nyt, kun hoidosta on jo aikaa, uudet hiukset ovat saaneet vanhat kiinni pituuskasvussa, ja poninhännälläni on aiempaa rotanhäntää paksumpi ympärysmitta.

Lempituotteeni on ehdottomasti seerumi, jota hierotaan päänahkaan pesun jälkeen. Tuote kihelmöi (hyvällä tavalla) ja tuntuu ”lämmittävän” päänahkaa – eli saa verenkierron käyntiin.

Lämmin kiitos ja halaus siis Ylöjärven suuntaan ja SIMin tehtaille!

Käyttämäni tuotteet:

  • Climbazole Shampoo: normaalit ja rasvoittuvat hiukset ja hiuspohja
  • Bio Botanical Vital Cure: hiuspohjaa ja hiuksia tehokkaasti kosteuttava erikoishoito
  • Bio Botanical Serum: pitää hiuspohjan raikkaana, vähentää talineritystä, tehostaa hiuspohjan pintaverenkiertoa ja stimuloi uusien hiusten kasvua
  • Oil Cure Hair Mask: haudehoito kaikille hiuslaaduille

Pesin hiukset joka päivä, Vital Curea laitoin joka toinen päivä, seerumia käytin päivittäin ja naamiota kerran viikossa. Tulosten saamiseksi riitti yhdet pullot, eli nopeaa toimintaa.

 

Kuvat: sim.fi

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: