masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Helsinkiin oma Kiehl’s-myymälä

with 4 comments

Olette jo varmaan lukeneet, että Kiehls’in tuotteita saa nyt Suomesta. Helsingin keskustaan, Kämp Gallerian katutasoon, on nimittäin avattu oma Kiehl’s-putiikki.

En ole koskaan kokeillut tuotteita, mutta merkki on kuitenkin tuttu kansainvälisistä naistenlehdistä (ainakin Kiehl’sin huulirasva tuntuu olevan pakollinen varuste mallien käsilaukuissa). Haluankin kokeilla tuotteita ihan vain nähdäkseni, ovatko ne kaiken hehkutuksen arvoisia. Ehkäpä aloitan vartalovoiteesta?

Purkkien ulkonäkö on hauska, apteekkimainen kuten sanotaan, ja melko pelkistetty. Alunperin amerikkalainen merkki kuuluu sekin nykyään L’Oréalille. Merkki on perustettu jo 1851, joten osaamista luulisi löytyvän. Ihonhoitotuotteiden lisäksi heillä on myös hiustenhoitotuotteita ja oma linjansa miehille.

Kuva: fififlauntsherfashion.blogspot.com

Written by riitta

26.8.2011 klo 07:57

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hassua, en olisi veikannut tuota Suomeen tulevaksi 🙂 Onko tietoa hintatasosta?

  Tykkää

  Pandice

  26.8.2011 at 09:52

  • Olen antanut itseni ymmärtää, että Kiehl’s liikkuu samoissa hinnoissa kuin L’Occitace, Biotherm ja Clinique. Eli esim. kasvovoiteet 25-30 euroa, veikkaisin. Ei ihan halpaa siis, muttei sitä kaikkein kalleintakaan. Kerron lisää, jahka saan hanurini raahattua liikkeeseen. 😉

   Tykkää

   riitta

   26.8.2011 at 10:07

 2. Kävin tänään katsastamassa putiikin. Oli hiukan pettymys. Valikoima on mielestäni yllättävän pieni. En ole perehtynyt kovinkaan hyvin koko merkkiin joten en tiedä puuttuuko Suomen valikoimasta tuotteita vai onko se todella vain suppeahko Kasvovoiteiden hinnat olivat ripauksen allle 30€. Kehumisen arvoinen on heidän kierrätyskonseptinsa. Kun tuo liikkeeseen takaisin tyjän pestyn purnukan niin siitä saa pienen palkinnon. Kun purnukoita palauttelee enemmän myös palkinto kasvaa.

  Tykkää

  Ulla

  26.8.2011 at 21:44

  • Mahtavaa, kiitos Ulla raportista! Tylsää, jos Suomeen on saatu vain osa valikoimasta. :-/ Kierrätyssysteemi kuulostaa hyvältä.

   Tykkää

   riitta

   29.8.2011 at 09:41


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: