masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Opintielle

with 2 comments

Pikkukundi aloitti esikoulussa tänään. Eilen käytiin ostamassa uusia vaatteita ensimmäisen päivän kunniaksi. Palan halusta saada kuulla, miten pikkuisen päivä meni!

Mielenkiinnolla odotan myös tulevaa kanssakäymistä koulun ja meidän vanhempien välillä. Alku on ainakin – hmm – mielenkiintoinen: oli kehityskeskustelu (!) opettajan ja vanhempien kesken, tälle jatkokeskustelu syksymmällä ja jos jonkinlaista täytettävää lippulappusta lapsesta. Inhoan näitä lomakkeita sydämeni pohjasta; kaikki minkä joskus epähuomiossa niihin kirjoitat tai auktoriteettia edustava ihminen kirjoittaa puolestasi, jää kirjoihin ja kansiin ikiajoiksi. Minussa asuu pieni salaliittoteoreetikko, joka on vakuuttunut siitä, että NE kuitenkin käyttää näitä tietoja minua vastaan.

Kehuimme tietysti pikkukundin fiksuksi ja rauhalliseksi tapaukseksi, joka toimii mielellään oto-moraalinvartijana (”Isi, onko tässä 100 km/h rajoitus? Joo, on. Miksi sinä sitten ajat 104 km/h?”) ja järjestää Lego-palikat ojennukseen värin ja koon perusteella.

Olen muuten päättänyt, että minusta tulee vanhempainiltojen kauhu. Ehdottelen myyjäisiä, organisoin kirpputoreja ja pulkkamäkireissuja lauantaiaamuisin kello 7.30. Lisäksi olen jo harjoitellut alentuvaa äänensävyä, jolla tiedustella, ovathan myyjäisiin leivotut leivonnaiset varmasti kotitekoisia – minun lapseni ei tarvitse syödä lisäaineita.

Oikeasti olen niin nössö, etten kehtaisi vaikka joskus tekisikin mieli.

 

Kuva: partiestopotties.blogspot.com

Written by riitta

16.8.2011 klo 09:11

Kategoria(t): masutoaitemu

Tagged with ,

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Äläkä unohda vanhempainneuvoston puheenjohtajuutta, jotta voit organisoida muut vanhemmat valmistelemaan hiki hatussa kaikkia näitä myyjäisiä ja muita aktiviteetteja sekä tekemään kaikki asiat juuri niin kuin sinä ne haluat tehtäväksi…. 😉

  Tykkää

  Anna

  16.8.2011 at 11:45

  • MAHTAVA idea! Sitten voin pyöritellä silmiäni ihmisten tumpeluudelle, ja kiillotella omaa sädekehääni… 😀

   Tykkää

   riitta

   16.8.2011 at 12:13


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: