masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Keittiön seinän pukeminen

with 2 comments

Olen suunnitellut laittavani keittiön seinälle tauluja matkoiltamme otetuista valokuvista, muistin ja mielen virkistämiseksi arkeen.

Mies on ottanut tämän upean, häpeämättömän subjektiivisen mielipiteeni mukaan ihan National Geographic –tasoa olevan, kuvan massiivisesta Buddha-patsaasta. Patsas sijaitsee Kamakurassa Japanissa, ja on jäänyt meidän kaikkien kolmen mieliin.

Tyynen Buddhan viereen ajattelin laittaa kuvia niin Eiffel-tornin kuin Brooklyn Bridgenkin rakenteista, en siis maisemakuvaa. En nimittäin missään nimessä halua, että kuvista välittyy ”jee me ollaan hei oltu New Yorkissa ja Pariisissa, huomaahan kaikki” –fiilistä, vaan enemmänkin kuvat olisivat vieraillemme sisustuselementtejä ja meille kauniita sisäpiirin juttuja ja muistoja.

Lemminkäisen ideakirjasessa oli Paola Suhosen vinkki valokuvien teettämisestä isoille kanvaspinnoille, josta ajattelin ottaa selvää omaa projektiani varten. Lisäksi Paola ehdottaa kankaan maalaamista kiiltäväksi venelakalla, sekä yksityiskohtien korostamista esimerkiksi paljetein tai koristekivin. Aika hauska idea, jota voisi soveltaa esimerkiksi hääkuvaan (koristella jokin osa morsiuspuvustaan samalla kankaalla tai helmillä mitä puvussakin on käytetty). Kuvassa ”motel”-sanan kirjaimet on päällystetty kimaltelevilla koristekivillä, siitä käynee ilmi mitä tarkoitan.

PS: Lemminkäisestä tuli mieleeni, että vielä ehtii antaa äänensä Lemminkäisen koti-ideakilpailussa. Neulottuja pöytäliinapainojani voi halutessaan tuupata lähemmäksi voittoa täällä.

Koristeluideakuva: Lemminkäinen

Written by riitta

10.8.2011 klo 12:36

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kiva idea! Ifolorilta löytyy ainakin jonkunlaisia kanvas-vaihtoehtoja.

  Tykkää

  Pandice

  10.8.2011 at 15:29

  • Ihan tosi, tuohan olisi helppo vaihtoehto! Iso kiitos vinkistä, luulin jo joutuvani melkoiseen selvitysrumbaan asian tiimoilta. 🙂

   Tykkää

   riitta

   10.8.2011 at 15:32


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: