masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Asuntomessut 2011

with 5 comments

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Kokkolassa 15.7.-14.8.

Yksi messuille osallistuvista tahoista, Lemminkäinen, lähestyi minua mukavalla kesäkirjeellä, jonka mukana seurasi inspiraatiokirjanen. Lemminkäinen on nimittäin pyytänyt Sikke Sumaria ja Paola Suhosta jättämään oman kädenjälkensä Lemminkäisen As Oy Albatrossi -messuasuntoihin. Sikke on suunnitellut vehreän ja käytännöllisen puutarhakeitaan parvekkeelle, ja Paola on sisustanut yhden Lemminkäisen asunnoista itsensä näköiseksi. Ideat ja vinkit on koottu yksiin kansiin, ja ne herättivät ainakin tässä päänupissa mukavan energistä kuhinaa.

Minulla on tekeillä jo muutama idea, johon sain inspiraatiota Lemminkäisen kirjasta, laitan niitä blogiin näkyviin sitä mukaa, kun saan niitä valmiiksi. Tämän jutun kuvituksena on muuten Paolan ideoima myrskylyhtylamppu, joka sopisi (merenranta)mökille kuin kardemumma pullaan. Jää valitettavasti tältä hanslankarilta toteuttamatta, mutta näyttää kivalta kimpulta.

Lemminkäinen järjestää myös meille kotipuutarhureille ja –sisustussuunnittelijoille kilpailun – jaa hetkinen, minun ei kannattaisi kertoa tästä teille, sen verran ihania ovat palkinnot. No menkööt: pääpalkintona on 1000 euron lahjakortti Ivana Helsingin myymälään (ne saappaat!) tai viikonloppu Sikke Sumarin Nami Namaste –tilalla Saarenmaalla peräti neljälle hengelle. Jos osallistutte ja voitatte, niin ilmoittaudun vapaaehtoiseksi Viron reissulle. Olen oikein mukavaa ja kaikkiruokaista seuraa, en kuorsaa enkä herää turhan aikaisin! Itse osallistun kilpailuun pikapuoliin, laitan ideani näkyviin myös tänne. Pääset kilpailusivulle tästä linkistä.

Jos asuntomessut kiinnostavat, laittakaa kommenttia, sain nimittäin Lemminkäiseltä kaksi lippua asuntomessuille, jotka arvon kirjoittaneiden kesken! Sovitaan vaikka, että arvonta päättyy tämän viikon perjantaina klo 16.

Ja hei, jos laitatte omia ideoitanne esiin kilpailuun, niin vinkkaattehan minullekin, olisi ihana nähdä mitä kaikkea olette saaneet aikaan omissa kodeissanne. Meillä on kotona menossa melkoinen sisustusrumba, ja kaikki uudet ajatukset ovat tervetulleita.

 

Kuvat: Lemminkäinen

Written by riitta

10.7.2011 klo 13:42

5 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kiitos kisavinkistä. Asuntomessuille suuntaus olisi myös katselemaan vinkkejä tulevaan omaan asuntooni myös 🙂

  Tykkää

  Kati

  10.7.2011 at 23:54

  • Oih, onnea uudesta kodista! Sisustussuunnittelu on ainakin minun mielestäni superhauskaa (kunhan inspis iskee), mutta toisaalta myös stressaavaa, jos ei ihan heti hahmota värien, rakenteiden ja materiaalien kokonaisuutta. Onneksi on sisustuslehdet ja netti, kun ei aina tuo oma mielikuvitus ihan riitä. 🙂

   Tykkää

   riitta

   11.7.2011 at 13:04

 2. Kiva arvonta! Siinä mukana, sillä olen menossa messuille.

  -Marjukka

  Tykkää

  Marjukka

  11.7.2011 at 12:42

  • Jesh, laitan nimesi listaan! 🙂 Uusimmassa Dekossa oli muuten pitkä lista Kokkolan alueen sisustusputiikeista, kannattaa tsekata jos et ole vielä huomannut.

   Tykkää

   riitta

   11.7.2011 at 13:06

 3. […] Lemminkäisen inspiraatiokirjasessa oli Paola Suhosen kehittämät vaahtomuoviankkurit (kuvassa), johon oli virkattu päälliset. Siitä sain idean kokeilla – jälleen kerran – Debbie Blissin Neulojan vuosi –kirjassa löytämiäni kirjaimia. Sivumennen sanoen kirjaan sijoittamani 28 euroa ovat jo maksaneet tekemisen ilolla itsensä takaisin, ja kirjassa on vielä monia muita pikkuprojekteja, jotka haluan toteuttaa. […]

  Tykkää


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: