masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Uusi ruokalehti markkinoilla

leave a comment »

Paras inspiraation lähde kokkailuun on mielestäni Elle Mat och Vin, mutta nyt Suomen markkinoille on saatu aika hyvä kilpailija: A-lehtien julkaisema, ja Heikki Valkaman luotsaama Ruoka & Matka. Ensimmäinen numero julkaistiin viime kuussa.

Tekijät kuvaavat itse lehteä näin: ”Ruoka ja matka on lehti niille, jotka haluavat nauttia ruuasta, juomasta ja matkoista. Lehti tarjoa keinoja unelmien toteuttamiseen ja parempaan arkeen. Lehti tekee arjesta laadukasta – arjen luksuksen ei tarvitse olla vaikeaa tai kallista. Ruoan laittaminen on hauskaa puuhaa – ja epäonnistuakin saa! Tärkeää ei ole vain hyvä ruoka, vaan yhdessäolo.” Lehti on perustettu Mondo-matkailulehden kylkeen.

Ensimmäinen ostamani numero ainakin lupaa hyvää. Paksussa lehdessä riittää lukemista, kuvat ovat kauniita ja reseptit vaikuttavat helpoilta toteuttaa. Pidin erityisesti siitä, että pienemmät jutut lomittivat kivasti pidempiä artikkeleita, ja että ohjeiden vaikeustaso vaihteli ostereista munakkaisiin. Matka- ja ruokakertomukset ovat hyvin toimitettuja, Mondo-vaikutus tuntuu selvästi. Ainoa miinus tulee hieman lapsellisen oloisesta Löydä oma ruokakaupunkisi –testistä, joka tuo mieleen lähinnä Cosmopolitanin Pettääkö miehesi sinua –osiot…

Ostan varmasti toistekin!

Kuva: mondo.fi

Written by riitta

13.5.2011 klo 07:55

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: