masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Keskikö-ikäkö?

with 2 comments

Ostin uuden hajuveden tovi sitten, sellaisen kevyen kukkaistuoksun. Melkoinen kukamikähäh-fiilis, kun yleensä rakastamani hajuvedet ovat raskaita ja tummia pommeja.

Liekö tosiaan orastavaa keski-ikää, mutta tuoksu vei nenän mennessään. Kyseessä on Burberryn Sport (tämäkin vielä), mies väitti että pitää ruveta hölkkäämään jos aikoo tuota käyttää. Juu, heti ensi viikolla aloitan.

Valmistajan mukaan tuoksussa on mandariinia, kuusamaa, inkivääriä ja meri-ilmaa. Tuoksu on raikas, ja erityisesti kuusama nousee hyvin esiin. Vesimäisten tuoksujen ystävälle tämä on varmasti liian makea, mutta kaltaiselleni mummotuoksujen käyttäjälle tuoksu on hyvä kevennys kesäksi.

Samalla ostosreissulla näin tylsistä paperisista tuoksutikuista täysin poikkeavan tuoksukukan. Marc Jacobsin Daisy Eau So Freshin nimikkotikku on mielestäni todella ihana innovaatio, vaikken itse hajuvedestä pidäkään. Lisää tällaisia kivoja yksityiskohtia, ne jäävät mieleen. Ja muistaa vielä kotona, mitä tuoksua tulikaan testattua.

Kuva: fragranceparadise.com.au

Written by riitta

6.5.2011 klo 13:07

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Istuin viime reissulla lentokoneessa puheliaan naisen vieressä, joka ehti sen 3,5 tunnin aikana kertoa elämäkertansa mutta myös esitellä hauskaa nauhaa, joka hänellä oli ranteen ympärillä. Se oli saatu lentokentän hajuvesikaupasta, hajustettu Diorin hajuvedellä ja nauhan päissä oli vielä pienet metalliset C- ja D-kirjaimet. Kuten tuo kukkakin, jäi todella hyvin mieleen!

  Tykkää

  Pandice

  6.5.2011 at 13:59

  • Ihana idea, jää varmasti mieleen ja erottuu kilpailijoista! Paperitikut jäävät laukun pohjalle pyörimään, eikä erkkikään muista mitä tuoksua niissä on. Yksinkertaista ja juuri siksi nerokasta.

   Tykkää

   riitta

   6.5.2011 at 14:12


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: