masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Rio 3D -animaatio

with 3 comments

Me, kuten niin moni muukin, havahduimme käyttämään eilen viimeiset joululahjaelokuvaliput. Ja koska olimme liikkeellä koko perheen voimin, jätimme Scream 4:sen tällä kertaa väliin (näen edelleen ensimmäisestä osasta painajaisia) ja menimme sen sijaan katsomaan Rio-piirrettyä.

Tämä oli pikkukundin ensimmäinen elokuvareissu, ja vatsassa kuulemma tuntui omituiselta matkalla Tennispalatsiin, taisi hieman jännittää. Hienosti kuitenkin meni, äijä istui kaksi tuntia tuolin reunalla vain puolella kankulla ja hyvä kun hengittää malttoi. Ja kun vielä lopussa hyvikset voittivat, oli kaikki hyvin.

Nykyajan piirretyt (vai pitääkö niitä kutsua animaatioiksi) ovat vanhemmillekin kivaa katsottavaa, sillä leffat on selvästi tehty naurattamaan myös vanhempaa yleisöä. Ja ovathan ne upeasti tehtyjä, Riokin teki jo heti alussa vaikutuksen tanssikohtauksella, jossa kirkkaat tropiikin linnut vetivät sambanumeron. Siipien ja jalkojen liikkeet olivat kuin suoraan karnevaalikulkueesta, lantiot notkuivat ja peput hytkyivät.

Tarinassa Blu-niminen papukaija kaapataan pikkutipuna Brasiliasta, jonne se palaa myöhemmin uuden emäntänsä kanssa. En halua pilata juonta, mutta luvassa on musiikkia, romantiikkaa, seikkailua ja jopa tappelukohtaus.

Mutta sellaista kaula-aukkoa ei ole vissiin keksittykään, etten saisi kourallista popcornia piilotettua kaulan ja vyötärön välille. Suola muuten kutittaa aika häikäleesti.

Kuva: biorex.fi

Written by riitta

3.5.2011 klo 09:41

Kategoria(t): Kulttuuri

Tagged with ,

3 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Auttaisikohan sellainen pikkulasten ”kourullinen” ruokalappu tuossa poppariongelmassa? ;D

  Tykkää

  Pandice

  3.5.2011 at 20:41

 2. Tai poolokaulus?

  Tykkää

  Tarja

  3.5.2011 at 21:13

 3. Jep, ensi kerralla laitan poolon, teippaan sen ilmastointiteipillä tiiviiksi ja laitan vielä kourun alle – luulis tepsivän! Tai sitten kes-ki-tyn, yksi poppari kerrallaan…

  Tykkää

  riitta

  4.5.2011 at 09:15


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: