masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Luottokamat: pukeutuminen

leave a comment »

Olivia-lehdestä napattu idea: näillä vaatteilla ja asusteilla tulee taatusti hyvä mieli ja paremmin pukeutunut olo.

Keräsin yhteen ajatuksia vaatteista ja asusteista, joilla saa skarpimman olon niinä päivinä, kun kaapissa ei jälleen kerran ole mitään kivaa, ja naamakin näyttää kaikesta kampaamisesta huolimatta tyhmältä.

Huivit ovat varmasti kaikkien mielestä helppo tapa lisätä väriä asuun, mutta minulla ne tuovat myös ylellisyyttä pukeutumiseen. Huiviahan ei välttämättä tarvitse, joten se on se ylimääräinen ”ekstra” asussa, jolla saa mukavaa ryhdikkyyttä ja luksusta päivään.

Hermès’n korvakorut ovat Japanin-tuliainen. Ihana muisto, ja ovat juuri sopivalla tavalla vintage. Nämä kannustavat lisäksi panostamaan muutenkin ulkonäköön ja meikkiin, jotta pääsevät arvoiseensa seuraan.

Kiskon ylleni aina neuleen, kun on vähän apea mieli tai muuten vaan puhti poissa. Tulee mukavan lämpimästi ja pehmeästi pakattu olo. Harmaan neuleen voi jättää auki, tai napittaa tiukemmin kiinni sivuille. Toimii joka tavalla.

Farkut on aina pop, varsinkin luottofarkkuhame. Kyseinen NoaNoan hame on ikivanha, mutta mennä porskuttaa vuodesta toiseen. Malli sopii minulle just eikä melkein.

Korkokengät. Vihaisella askelluksella voi osoittaa mieltään huonosti menneen palaverin jälkeen, tai kipittää iloisesti onnistuneen päivän jälkeen. Ja jos korkeilla koroilla pysyy pystyssä tyylikkäästi, pystyy ihan mihin vaan.

Minut paremmin tuntevat tietävät, että yksinkertaisesti rakastan käsilaukkuja. Koolla, merkillä, värillä tai materiaalilla ei ole väliä, pääasia on, että niiden keikuttelu käsivarressa tuo hyvän mielen. Kuvassa näkyvä Mulberryn pussukka on miehen tuliainen työmatkalta, ja yksi lemppareistani. Menee niin farkkuasujen kuin juhlavampienkin vaatteiden kanssa.

PS: Huomenna tulee samanlainen juttu kauneudenhoitotuotteista. Ei nimittäin mahtunut kaikki, mitä ulkonäköfriikki päivittäin tarvitsee, vain yhteen kuvaan…

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: