masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Muistikirjoja

with 2 comments

Ordning och reda, lön på fredag.

Näin jo ennen joulua Paras aika vuodesta -blogin FB-sivuilla maininnan makeista muistikirjoista, joita en joulutohinassa ehtinyt käydä katsomassa. Nyt vihdoin ehdin My o My -liikkeeseen, ja ostin itselleni harmaan kirjan otsikolla ”Hipsters I met and liked”, mies sai mustan tekstillä ”Bosses I met and liked”. Kulutan vuodessa monta muistikirjaa (palaverimuistiinpanot, työlistat, uudet ideat), joten näitä on hyvä olla varalla.

Samalla tutustuin My o Myhin, en ollut aikaisemmin uskaltautunut sisään, hintataso hirvitti. Monenlaista ihanaahan siellä on, kieltämättä. Muistikirjat ovat erittäin säällisen hintaisia, 10 euroa kappale. Värikkäämpiäkin kansia on, sekä muita otsikkovaihtoehtoja.

Written by riitta

8.2.2011 klo 14:45

Kategoria(t): masutoaitemu

Tagged with ,

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mahtaako kyseinen liike olla vielä mahdottomassa paikassa? Yleensä kauppapaikan kohdalla korostetaan sijaintia, sijaintia ja sijaintia. Joo, onhan siellä kaikkea kivaa, mutta oikeasti ne tuotteet eivät kyllä ole sen arvoisia, siis mun juntin mielestä! Siellä on esim. ranskalaisia Lexonin tuotteita, jotka ovat ihan ok, mutta kyllä ne on ylihinnoiteltuja.
  Mä ostin muistaakseni vuoden 2009 kirjamessuilta kirjansitoja Mari Vehkaluodon sitoman tyhjän kirjan, jossa on poronnahkakannet ja luunapeista tehty kiinnitysmekanismi. Sidonnallakin on joku nimi, en muista mikä. Vielä en ole raaskinut ottaa käyttöön kirjaa, säästelen jotakin erityistä tilaisuutta varten. http://www.kirjansitojatar.fi

  Tykkää

  Minna

  8.2.2011 at 17:55

  • On edelleen melko piilossa Diana-puiston vieressä. Joo, isoon osaan tuotteista on lätkäisty melkoinen hintalappu, ja tosiaan voi miettiä hinta-laatusuhteen oikeellisuutta, olen samaa mieltä.

   Täytyypä käydä kurkkaamassa linkin taakse, hyviä ja kauniita muistikirjoja ei voi koskaan olla liikaa!

   Tykkää

   riitta

   9.2.2011 at 10:44


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: