masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Linnan juhlat 2010

with 8 comments

Itsenäisyyspäivän vastaanotto on ihan pakko katsoa alusta loppuun. Useimmiten ihania pukuja ja kampauksia, ja odotan aina erityisellä innolla edellisten vuosien onnistujia.

Jätän Vasemmistoliiton Setämiesten tummat puvut tällä kertaaa paheksumatta, samoin niiden naisten, joiden mielestä on hei ihan ok mennä juhliin meikittä ja hiukset hapsottaen. Sen sijaan jaan muutaman palkinnon tämän vuoden vieraille.

Vuoden WTF


Umayya Abu-Hanna. Tarvitseeko tätä edes kommentoida?

Vuoden petraaja


Jutta Urpilainen. Mieletön parannus viime vuoden tanttatelttaan, hyvä Jutta!

Vuoden paras printti


Lisa Sounio. Kiva idea ja kiva toteutus. Printtejä oli muillakin, mutta tämä oli eniten mieleeni. Lisäpisteitä tyylikkäistä hansikkaista.

Vuoden hamsteri

Satu Taiveaho. Ei sitten raaskinut jättää mitään pois: on pliseerausta, laskoksia, pitsiä, merenneitohelmaa, raskaita koruja, kiharat hiukset…

Vuoden paras muotivärin tulkinta

Minna Kauppi. Hän oli suosikkini viime vuonna, ja nyt hän oli kaikkein kaunein punaisiin pukeutunut nainen.

Vuoden 80% right

Tanja Karpela. Aina sillä on jotain pielessä: milloin täytyy pelätä, että tytöt putoaa miehustan kyydistä, milloin meikki on liian raskas. Tällä kertaa puku oli kaunis ja Karpelan tyyliin jopa säädyllinen, mutta hiukset olivat ihan floppi.

Vuoden herkin

Henna Tanskanen. Vanhanaikainen puku oli mielestäni todella kaunis ja tyylikäs, ja siinä oli jujua. Ei ollut perinteinen iltapuku, mutta silti juhlava ja arvokas.

 

Kuvat: Ilta-Sanomat ja Iltalehti

8 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Toivoinkin löytäväni täältä asiantuntevia kommentteja 🙂 Ihan samaa mieltä kaikista, paitsi Karpelalle antaisin vielä tylymmän tuomion… Lisa Sounion puvun minäkin ottaisin! ;D

  Tykkää

  Pandice

  7.12.2010 at 08:54

  • Yön yli nukuttuani olen sitä mieltä, että tämä vuosi oli onnistuneempi kuin viime vuosi. Hiuksiin ja meikkeihin oli panostettu selvästi, samoin ilahduttavan monella oli kaunis iltalaukku.

   Tykkää

   riitta

   7.12.2010 at 10:25

   • Tästäkin samaa mieltä, parannusta oli huimasti aiempiin vuosiin verrattuna. Moni oli uskaltanut ottaa riskejä ja monet olivat siinä onnistuneet 🙂 Itse presidentiltä olisin myös toivonut jotain vähän juhlavampaa…

    Tykkää

    Pandice

    7.12.2010 at 11:33

 2. Mä olen luovuttanut Tartsukan suhteen… 😉 Ainakin se on tyylilleen uskollinen, pisteitä siitä. Mutta kieltämättä silti minäkin toivon, että presidentti panostaisi hitusen enemmän vuoden tärkeimpiin juhliin.

  Tykkää

  riitta

  7.12.2010 at 12:27

 3. Lisa Sounion puku on tyylittömyyden huippusaavutus! Ne juhlissa nähdyt tennaritkin ovat tyylikkäät tämän karmeuden rinnalla.

  Tykkää

  tammikuu44

  7.12.2010 at 20:49

  • Mua ilahdutti erityisesti kaulakorujen selkäpuolelle valuvat ketjut ja kaikki vintage- ja kierrätysjutut. Se Oopperajuhlien mainoslakanoista tehty puku oli ihan huikea. Yritin etsiä kuvaa, mutta ei nyt löydy mistään.

   Tykkää

   Tarja

   7.12.2010 at 21:18

   • Joo hei se oli hieno, upeat värit ja ennen kaikkea mahdoton sanoa, ettei kyse ollutkaan tavallisesta kankaasta. Jotain tuollaista minäkin laittaisin päälleni, jos siis kutsu joskus saapuu… 😉 Ja monella oli tosiaan huikeita koruja.

    Tykkää

    riitta

    7.12.2010 at 21:32

  • Haa, arvelinkin, ettei Lisan puku miellyttänyt kaikkia! 🙂 Itse tykästyin siihen osittain sen takia, että Sounio oli uskaltanut ottaa riskin, ja tehdä jotain itsensä näköistä – häntä olisi ollut vaikea kuvitella ”perinteisessä” juhlapuvussa. Osittain sitten sen vuoksi, että kuvassahan oli hänen isänsä (vai isoisä?) sotilaskuva, oli henkilökohtaisempi asu siis.

   Tykkää

   riitta

   7.12.2010 at 21:30


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: