masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Unelmahiukset

with one comment

Haaveilen runsaista, tuulessa hulmuavista Hollywood-hiuksista (jos ihan rehellisiä ollaan, niin unelmoin New Jersey –hiuksista – niin tuuheaa, tiukkaa ja tupeerattua, että törmää oven karmeihin).

Hiuslaatuni ei kuitenkaan tue unelmaani. Mukavat kampaajat sanovat ”sulla on tuollaiset silkkiset hiukset”, tyhmät ja tuhmat kampaajat kauhistelevat ”ei näille VOI tehdä mitään”. Tarvitsen siis kaiken kemiallisen avun, mitä purkeista irti lähtee.

Olen testannut viime viikkoina kolmea tuotetta: Sexy Hair Root Pump, Sim Sensitive root booster ja Sim Sensitive fluid bodifyer. Kaksi ensin mainittua on tarkoitettu tyven kohottamiseen ja jälkimmäinen latvoihin.

Sexy Hairin tuotetta suihkutetaan hiusten tyveen, ja se muotoutuu vaahdoksi hiuksissa. Tämä on kätevää sikäli, että näkee heti minne tuotetta on jo laittanut. Brändin rock-henkiseen luonteeseen istuu kuin nyrkkirauta tunne siitä, että bombaan omia hiuksiani… Kohottava vaikutus on ilmeinen, ja se pysyy seuraavaan pesuun saakka.

Simin tyvikohottajalla saa pehmeämmän lopputuloksen, ei ehkä niin kohottavaa kuin Sexy Hairilla. Simin tuote puolestaan tuoksuu minun nenääni paremmalta.

Sim Sensitive fluid bodifyer tulee pumppupullossa. Olkapäille ulottuvaan polkkaani riittää kaksi pumppausta. Tuoteselosteen lupaama runsauden tunne toteutuu.

Tuotteet ovat kampaamotuotteita, joten laatu näkyy ja tuntuu. Hiukseni näyttävät runsaimmilta, ja pieni määrä tuotetta riittää. Ennen kaikkea ihastuin hiustenlaiton vaivattomuuteen: tuotteita on helppo käyttää (levitä tuotteet hiuksiin, föönaa ja muotoile), ja vaikutus on ilmeinen. Vaikka edelleen laitan hiukset useimmiten kiinni, näyttävät ne nyt siltä, kun olisin nähnyt vaivaa kampauksen eteen. Meikkaanhan päivittäin, ja olen tarkka vaatteistani ja asusteista, niin miksen ole yhtä lailla huolehtinut hiusteni ulkonäöstä? Testiviikkojen aikana en ole kertaakaan lähtenyt märillä hiuksilla ihmisten ilmoille, ja tuskin teen niin jatkossakaan.

Niin että terveisiä vaan kaikille nillittäjäkampaajille; hiuksilleni voi tehdä paljonkin!

Written by riitta

24.11.2010 klo 07:43

Yksi vastaus

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] ehkä, että olen voivotellut ohuita ja alati hupenevia hiuksiani, mm. tässä kirjoituksessa. Ongelmaan on onneksi löytynyt […]

    Tykkää


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: