masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Shellac-kynsien testitulos

with 4 comments

Kynteni lakattiin kaksi viikkoa sitten CND Shellac-lakalla, ja lupauksen mukaan niiden pitäisi kestää kaksi viikkoa moitteettomina. Miten kävi?

Kynteni huoltanut Ann-Mari käski testata kynsiä ”oikein urakalla”, ja sen teinkin. Kynsillä laitettiin ruokaa joka päivä, siivottiin, rapsuteltiin kattilanpohjia ja neulottiin vimmatusti. Kaiken ne kestivät, jopa vaarallisen lähikontaktin taloutemme terävimmän veitsen kanssa (joka vei palan etusormesta muttei lakasta). Kiilto ei kadonnut minnekään, ja kulumaa oli havaittavissa vain kynsien päissä.

Ihan moitteettomina kynnet eivät kuitenkaan käsittelyssäni kestäneet: lauantainen viiden tunnin siivoussessio likaisessasikaisessa entisessä kodissamme, ja yhtä kauan kestänyt käsien hautominen kumihanskoissa irrottivat lakkauksen osittain vasemman käden nimettömästä.

Tästä (vähäpätöisestä) takaiskusta huolimatta en voi muuta kuin suositella lakkausta lämpimästi ihan kaikille. Tavallisella lakalla tehty manikyyri kun ei olisi kestänyt edes ensimmäistä viikkoa siistinä, saati sitten siivoussessioon saakka. Kynnet olivat vahvemmat, lakan kiilto ja sen pysyvyys ennennäkemätöntä. Menen heti uuteen manikyyriin, haluan ehdottomasti ranskis-Shellacit!

Written by riitta

15.11.2010 klo 12:04

Kategoria(t): Värikosmetiikka

Tagged with ,

4 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mitä tommonen lakkaus maksaa?

  Tykkää

  Ulla

  15.11.2010 at 19:20

  • Pelkkä lakkaus (sis. kynsien muotoilun) 35 euroa, ranskis 45 euroa. Jos haluaa Shellac-lakkauksen pidemmän kaavan manikyyrin kylkeen, maksaa se 33 eur (manikyyri) + 20 eur (lakkaus).

   Vertailun vuoksi: oman kynnen vahvistaminen geelillä maksaa tuolla 75 euroa, ja mun mielestä Shellac ajaa saman asian huomattavasti hellävaraisemmin.

   Tykkää

   riitta

   16.11.2010 at 14:56

 2. Mikä on ranskis – paitsi sellainen peruna?

  Tykkää

  hubby

  16.11.2010 at 17:00

  • Ranskalainen lakkaus, darling! Eli kynnen kärki lakataan valkoiseksi ja muu kynsi haalean vaaleanpunaisella. Näet sitten! 😉

   Tykkää

   riitta

   16.11.2010 at 17:11


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: