masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Clinique’n Almost Powder -meikkipuuteri

with 2 comments

Vihdoin se löytyi: peittävä meikkipuuteri!

Olen etsinyt jos jonkinlaisten karvaisten eläimien kanssa meikkipuuteria, jota voisi käyttää niinä päivinä, kun iho tuntuu voivan hyvin eikä peitettävää liiemmälti ole. Mikään ei ole tuntunut lunastavan lupauksia. Useimmiten homma on kaatunut siihen, että tuote on ollut vain hyvä puuteri eli vienyt kiiltoa pois, mutta peittävyyttä/pigmenttiä ei ole ollut nimeksikään.

Olen siis tähän asti käyttänyt meikkivoide-irtopuuteri-yhdistelmää. Kävin viime viikolla Stockmannilla Clinique’n ständillä ostaakseni uuden meikkivoiteen (Clinique Even Better –meikkivoide on parhaimpia meikkivoiteita ikinä – naurettavan pieni määrä riittää tasoittamaan ihon ja useimmiten peittää pienet kauneusvirheet niin hyvin, ettei peitevoidetta enää tarvitse). Myyjä kysyi haluaisinko kenties kokeilla toista tuotetta, sillä ”sinullahan on niin kuulas iho, ettet tarvitse meikkivoidetta”. Minä hykertelin tyytyväisenä ja armollisesti suostuin peilin eteen meikattavaksi. Ja olin myyty.

Almost Powder -meikkipuuterilla saa tehtyä luonnollisen mutta huolitellun meikkipohjan, jota on myös helppo päivän kuluessa korjailla. Rasian mukana tulee sopivan kokoinen huisku, jolla voi joko levittää suurpiirteisesti tuotetta koko kasvoille, tai töpötellä tuotetta paukamien päälle.

Myyjä antoi kaupan tekijäiseksi pienen tuubin ripsiväriä, ja olin siitä tosi otettu. Kaipaan usein belgialaisia kemikalioita, joista sai pienenkin ostoksen mukana kassillisen näytteitä, kasvovoiteista minihajuvesipulloihin. Hyvä palvelu ja ilmainen materia koukuttavat kummasti…

Written by riitta

10.11.2010 klo 11:13

2 vastausta

Subscribe to comments with RSS.

 1. ja mikä parasta, Clinique käy hyvin allergiselle ja on tuoksutonta.

  Tykkää

  Tarja

  10.11.2010 at 20:22

  • Aivan, ei tosiaan ärsytä ihoa laisinkaan! Eikä kuivata, kuten monet muut meikkipuuterit.

   Tykkää

   riitta

   10.11.2010 at 20:30


I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: