masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

Sexy Hair -hiustuotteet

leave a comment »

Pääsin seuraamaan, kun jenkkikampaaja Skot Foss opetti suomalaisille kollegoille uusia hiustenleikkuutekniikoita, ja opasti samalla edustamansa Sexy Hair -sarjan tuotteiden käytössä.

Ei-ammattilaisena saatoin vain ihailla, kun rock-tähden karismalla yleisönsä ottanut Skot pani tuulemaan, ja teki noin tunnissa silmiemme edessä kaksi hiustenleikkuutta. Maallikkokin voi  kuitenkin yhtyä Skotin mielipiteeseen siitä, että kampaajien pitää opettaa asiakkailleen, miten muotoilutuotteita tulee käyttää, ja miten uusi tyyli kopioidaan yhä uudestaan, aamu toisensa jälkeen. Kampaajakäynnin jälkeen olo on usein katkeransuloinen: toisaalta on iloinen upeasta kampauksesta, toisaalta ärsyttää, että ilo kestää vain seuraavaan pesuun saakka.

Skotin hiustenlaittofilosofia pähkinänkuoressa: älä arkaile tai pikkusievistele, pidä hauskaa hiustesi kanssa ja uskalla kokeilla tuotteita. Hän käski kampaajien huolehtia jaksamisestaan, ergonomiastaan ja asiakkaistaan – amen to that!

Kysyin tilaisuuden jälkeen eräältä kampaajalta, mitä mieltä tämä oli Skotin opeista. Haikea huokaus ja perään: ”tekniikka vaikuttaa erittäin järkevältä ja tehokkaalta, pitää alkaa opetella”.

Kotiinviemisiksi saamani Spray and Play -hiuslakka on mieletön: tuoksuu hyvälle, ei tahmaa tai liimaa hiuksia muovisen näköiseksi, lähtee harjaamalla mukisematta pois – ja pitää kampauksen kuin Kollaa! Darn Straight on silottava ja kiiltoa lisäävä muotoiluvoide, jonka veikkaan sopivan parhaiten suoristusrautoja ahkerasti lämmitteleville.

Written by riitta

17.10.2010 klo 09:00

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: