masutoaitemu

【マストアイテム】 Japanese noun : must-have, essential item

L’Anza –hiustuotteet

leave a comment »

Sain kokeiltavaksi L’Anzan tuotteita: Color-preserving Trauma Treatment -syvähoidon ja Beach Spray -muotoilutuotteen. L’Anza on tuttu merkki, mutten ollut aiemmin testannut heidän tuotteitaan.

Kummassakin on mieto tuoksu, muttei turhan vaisu kuitenkaan. Pidän siitä, että varsinkin hiuksille tarkoitetut tuotteet tuoksuvat hyvälle, pieni luksusmomentti on säilytettävä. Hajuttomat tuotteet ovat sairaalamaisia ja liiaksi hajustetut teinituotteita.

Käytän poishuuhdeltavaa hoitoainetta äärimmäisen laiskasti. En jaksa olla suihkussa vaadittavaa vaikutusaikaa, enkä jaksa puliveivata pyyhkeen kanssa kesken suihkun kuivatakseni hiukset hoitoainetta varten. Kasvatan kuitenkin hiuksiani, joten latvojen hoitaminen olisi tärkeää. L’Anzan tuote jätetään hiuksiin ja levitetään vasta suihkun ulkopuolella, joten se sopii minulle mainiosti!

Lutrasin aluksi syvähoitoa liikaa, ja hiukset tuntuivat raskailta. Sitten löytyi se oikea annostelu (teelusikallinen jos sitäkään eli tämä on todella riittoisaa), ja tuote näytti mihin se pystyi! Latvat ovat nyt viikon kestäneen tehohoidon jäljiltä pehmeät ja kiiltävät.

Rantasuihke on sekin laiskan kotikampaajan pelastus. Olen aiemmin kokeillut Label M:n vastaavanlaista tuotetta, joka valitettavasti on auttamattomasti liian kallis. Kokeilin suihketta monella eri tavalla (mm. märkiin hiuksiin ja sitten föönillä kuiviksi, märkiin hiuksiin ja ilmakuivatus) kunnes löytyi suosikki: pesun jälkeen annan hiusten kuivua itsestään tai kuivaajan avulla, ja sitten suihkin rantasuihketta kuiviin hiuksiin (erityisesti ihan hiuksien tyveen) ja pöyhin sormilla tai kieputan sormikiharat. Hiuksista tulee kuohkeat ja runsaamman näköiset; huolitellut mutta rennot. Tätäkin tuotetta pitää/saa käyttää maltillisesti, laatutavaraa siis.

Käytän mielelläni molemmat pullot tyhjiksi, ja veikkaanpa, että rantasuihke jää pysyvästi meille asumaan.

Written by riitta

7.10.2010 klo 13:37

I live for comments!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: